Bog & idéAgnete Gersing

Bøger skrevet af Agnete Gersing

Læs mere om Agnete Gersing
3 produkter
3 produkter
Pilen peger på dig
Pilen peger på digAgnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Pilen peger på dig
Pilen peger på dig
Pilen peger på digAgnete Gersing
119,95 DKK
EBOG
(2)
Pilen peger på dig
Pilen peger på dig
STREAM
Pilen peger på digAgnete Gersing
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Pilen peger på dig

Mere om Agnete Gersing

Der er flere bøger skrevet af Agnete Gersing tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Gersing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pilen peger på dig" udgivet af Gyldendal Business - "Pilen peger på dig" udgivet af Gyldendal Business - "Pilen peger på dig" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Agnete Gersings bøger

Du kan købe tre bøger af Agnete Gersing her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Agnete Gersing bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gersing er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pilen peger på dig" af Agnete Gersing

"Pilen peger på dig" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Pilen peger på dig" af Agnete Gersing med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pilen peger på dig" af Agnete Gersing

"Pilen peger på dig" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Pilen peger på dig" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete Gersing