Bog & idéAgnieszka Chodkowska Gyurics

Bøger skrevet af Agnieszka Chodkowska Gyurics

Læs mere om Agnieszka Chodkowska Gyurics
1 produkter
1 produkter
Ostatnia sprawa
Ostatnia sprawaAgnieszka Chodkowska Gyurics
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Ostatnia sprawa

Mere om Agnieszka Chodkowska Gyurics

Der er blot én bog af Agnieszka Chodkowska Gyurics tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Ostatnia sprawa". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ostatnia sprawa" af Agnieszka Chodkowska Gyurics

Det er muligt at købe Agnieszka Chodkowska Gyurics' "Ostatnia sprawa" som lydbog. Agnieszka Chodkowska Gyurics' "Ostatnia sprawa" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Gyurics, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agnieszka Chodkowska Gyurics