Bog & idéAgnieszka Kruk

Bøger skrevet af Agnieszka Kruk

Læs mere om Agnieszka Kruk
2 produkter
2 produkter
Grand Metropolitan
Grand MetropolitanAgnieszka Kruk
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Grand Metropolitan
Manipulacja
ManipulacjaAgnieszka Kruk
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Manipulacja

Mere om Agnieszka Kruk

Der er flere forskellige bøger af Agnieszka Kruk tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Kruks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Grand Metropolitan" i serien "Lu&Bo" udgivet af SAGA Egmont - "Manipulacja" udgivet af SAGA Egmont

Agnieszka Kruks bøger

Agnieszka Kruk har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Kruk fås blot som lydbog. Kruks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agnieszka Kruks "Grand Metropolitan"

Hos Bog & idé er "Grand Metropolitan" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Grand Metropolitan" af Agnieszka Kruk med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Kruks serie "Lu&Bo". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Agnieszka Kruk "Manipulacja"

Det er muligt at købe Agnieszka Kruks "Manipulacja" som lydbog. Når du køber "Manipulacja" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Agnieszka Kruk