Bog & idéAgustí Vehí

Bøger skrevet af Agustí Vehí

Læs mere om Agustí Vehí
2 produkter
2 produkter
Torn de nit
Torn de nitAgustí Vehí
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Torn de nit
Remor de serps
Remor de serpsAgustí Vehí
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Remor de serps

Mere om Agustí Vehí

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Agustí Vehí. På listen nedenfor finder du Vehís nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig cat.
- "Remor de serps" i serien "Contemporary crime" udgivet af SAGA Egmont - "Torn de nit" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Agustí Vehí

Du kan bestille to bøger af Agustí Vehí her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Vehí fås blot som lydbog. Vehís bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Agustí Vehís "Remor de serps"

Hos Bog & idé er "Remor de serps" tilgængelig som lydbog. Med Agustí Vehís "Remor de serps" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Contemporary crime". Bogen er til salg hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.

"Torn de nit" af Agustí Vehí

Hos Bog & idé er "Torn de nit" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Torn de nit" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på cat.
Detaljer
Fulde navn:
Agustí Vehí