Bog & idéAischylos

Bøger skrevet af Aischylos

Læs mere om Aischylos
1 produkter
1 produkter
Orestien 3 Eumeniderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Orestien 3 EumeniderneAischylos
424,96 DKK
Hæftet
(0)
Orestien 3 Eumeniderne

Mere om Aischylos

Aischylos har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orestien" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Orestien" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Syv mod Theben" udgivet af Museum Tusculanum - "Orestien 3 Eumeniderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Aischylos' bøger

Du kan bestille fire bøger af Aischylos her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Aischylos bøger i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Aischylos' "Orestien"

Hos Bog & idé er "Orestien" tilgængelig som e-bog. Med "Orestien" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Orestien" af Aischylos

"Orestien" findes på den digitale boghylde som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aischylos