Bog & idéA.J. Sandahl

Bøger skrevet af A.J. Sandahl

Læs mere om A.J. Sandahl
2 produkter
2 produkter
Eftersmag
EftersmagA.J. Sandahl
59,95 DKK
EBOG
(4)
Eftersmag
Eftersmag
BOEGERTILSTAERKPRIS
EftersmagA.J. Sandahl
110,46 DKK
Hardback
(5)
Eftersmag

Mere om A.J. Sandahl

Hvis du leder efter en bog fra A.J. Sandahl, finder du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Sandahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eftersmag" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Eftersmag" udgivet af Brændpunkt

Mere om A.J. Sandahls bøger

A.J. Sandahl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra A.J. Sandahl kan købes i forskellige formater. Sandahls bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

A.J. Sandahls "Eftersmag"

Hos Bog & idé er "Eftersmag" tilgængelig som ebog. Med "Eftersmag" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Eftersmag" af A.J. Sandahl

Det er muligt at købe A.J. Sandahls "Eftersmag" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
A.J. Sandahl