Bog & idéAK Moback

Bøger skrevet af AK Moback

Læs mere om AK Moback
2 produkter
2 produkter
Mord och hett kaffe
Mord och hett kaffeAK Moback
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mord och hett kaffe
Mord och hett kaffe
Mord och hett kaffeAK Moback
59,95 DKK
EBOG
(0)
Mord och hett kaffe

Mere om AK Moback

Der er flere bøger skrevet af AK Moback på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Moback.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Mord och hett kaffe" i serien "Sundbyfallen" udgivet af SAGA Egmont - "Mord och hett kaffe" i serien "Sundbyfallen" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af AK Moback

AK Moback har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Mobacks bøger kommer i flere formater. Mobacks bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

AK Mobacks "Mord och hett kaffe"

"Mord och hett kaffe" er tilgængelig online som lydbog. Med AK Mobacks "Mord och hett kaffe" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Mobacks serie "Sundbyfallen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

AK Moback "Mord och hett kaffe"

"Mord och hett kaffe" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mord och hett kaffe" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Mobacks serie "Sundbyfallen". Bogen kan købes online hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
AK Moback