Bog & idéÅke Smedberg

Bøger skrevet af Åke Smedberg

Læs mere om Åke Smedberg
3 produkter
3 produkter
Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi
Tod im Sommerhaus - Schweden-KrimiÅke Smedberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi
Vom selben Blut - Schweden-Krimi
Vom selben Blut - Schweden-KrimiÅke Smedberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vom selben Blut - Schweden-Krimi
Sprängskiss av en jaktberättelse : noveller
Sprängskiss av en jaktberättelse : novellerÅke Smedberg
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Sprängskiss av en jaktberättelse : noveller

Mere om Åke Smedberg

Hvis du søger en bog fra Åke Smedberg, kan du købe et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Smedbergs bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Åke Smedbergs bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sprängskiss av en jaktberättelse : noveller" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi" i serien "Ein Fall für John Nielsen" udgivet af SAGA Egmont - "Vom selben Blut - Schweden-Krimi " i serien "Ein Fall für John Nielsen" udgivet af SAGA Egmont - "Vom selben Blut" udgivet af Saga

Mere om Åke Smedbergs bøger

Åke Smedberg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Åke Smedberg fås i udvalgte formater. Smedberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprängskiss av en jaktberättelse : noveller" af Åke Smedberg

Det er muligt at købe Åke Smedbergs "Sprängskiss av en jaktberättelse : noveller" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Albert Bonniers förlag.

Åke Smedberg "Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi"

"Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Tod im Sommerhaus - Schweden-Krimi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Smedbergs serie "Ein Fall für John Nielsen". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Åke Smedberg