Bog & idéAkira Toriyama

Bøger skrevet af Akira Toriyama

Læs mere om Akira Toriyama
1 produkter
1 produkter
Dragon Ball 9 (sampakke: kolli a 4 stk.)
Dragon Ball 9 (sampakke: kolli a 4 stk.)kolli a 4 stk.)
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Dragon Ball 9 (sampakke: kolli a 4 stk.)

Mere om Akira Toriyama

Akira Toriyama har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Toriyama.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dragen Shenlong" udgivet af Carlsen Comics - "Zarbon og Dodoria" i serien "Dragon ball¤Carlsen manga" udgivet af Carlsen

Mere om Akira Toriyamas bøger

Der er to tilgængelige bøger af Akira Toriyama hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Toriyama som hæftet. Toriyamas bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Akira Toriyamas "Dragen Shenlong"

"Dragen Shenlong" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen Comics.

"Zarbon og Dodoria" af Akira Toriyama

Det er muligt at købe Akira Toriyamas "Zarbon og Dodoria" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Toriyamas serie "Dragon ball¤Carlsen manga". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Akira Toriyama