Bog & idéAlberto Gimeno

Bøger skrevet af Alberto Gimeno

Læs mere om Alberto Gimeno
1 produkter
1 produkter
El día menos pensado
El día menos pensadoAlberto Gimeno
89,95 DKK
Lydbog
(0)
El día menos pensado

Mere om Alberto Gimeno

Alberto Gimeno har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "El día menos pensado". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på spa. "El día menos pensado" er desuden udgivet i serien "Family drama".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alberto Gimenos "El día menos pensado"

Hos Bog & idé er "El día menos pensado" tilgængelig som lydbog. Alberto Gimenos "El día menos pensado" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i Gimenos serie "Family drama". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Endnu en af Alberto Gimeno fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alberto Gimeno