Bog & idéAlejo Rodriguez-Vida

Bøger skrevet af Alejo Rodriguez-Vida

Læs mere om Alejo Rodriguez-Vida
1 produkter
1 produkter
Fantastiske fakta om kroppen
Fantastiske fakta om kroppenAlejo Rodriguez-Vida
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Fantastiske fakta om kroppen

Mere om Alejo Rodriguez-Vida

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Alejo Rodriguez-Vida. Det er "Fantastiske fakta om kroppen". Det er Forlaget Bolden, der har udgivet den på dansk. "Fantastiske fakta om kroppen" er desuden tilknyttet serien "Fantastiske fakta".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alejo Rodriguez-Vidas "Fantastiske fakta om kroppen"

Hos Bog & idé er "Fantastiske fakta om kroppen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Rodriguez-Vidas serie "Fantastiske fakta". Det er Forlaget Bolden, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Alejo Rodriguez-Vida skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alejo Rodriguez-Vida