Bog & idéAleksandr Solzjenitsyn

Bøger skrevet af Aleksandr Solzjenitsyn

Læs mere om Aleksandr Solzjenitsyn
5 produkter
5 produkter
En dag i Ivan Denisovitjs liv
En dag i Ivan Denisovitjs livAleksandr Solzjenitsyn
199,95 DKK
Hæftet
(5)
En dag i Ivan Denisovitjs liv
En dag i Ivan Denisovitjs liv
En dag i Ivan Denisovitjs livAleksandr Solzjenitsyn
79,95 DKK
EBOG
(5)
En dag i Ivan Denisovitjs liv
Kræftafdelingen
KræftafdelingenAleksandr Solzjenitsyn
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kræftafdelingen
En dag i Ivan Denisovitjs liv
STREAM
En dag i Ivan Denisovitjs livAlexander Solsjenitsyn
109,95 DKK
Lydbog
(5)
En dag i Ivan Denisovitjs liv
I den første kreds
I den første kredsAleksandr Solzjenitsyn
49,95 DKK
EBOG
(0)
I den første kreds

Mere om Aleksandr Solzjenitsyn

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Aleksandr Solzjenitsyn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Solzjenitsyns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftafdelingen" udgivet af Gyldendal - "I den første kreds" udgivet af Gyldendal - "En dag i Ivan Denisovitjs liv " i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "En dag i Ivan Denisovitjs liv" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Hvordan skal vi indrette Rusland?" i serien "Tanker i tiden" udgivet af Spektrum - "En dag i Ivan Denisovitjs liv" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "En dag i Ivan Denisovitjs liv" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Mere om Aleksandr Solzjenitsyns bøger

Aleksandr Solzjenitsyn har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Aleksandr Solzjenitsyn kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Solzjenitsyn udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aleksandr Solzjenitsyns "Kræftafdelingen"

Det er muligt at købe Aleksandr Solzjenitsyns "Kræftafdelingen" som ebog. "Kræftafdelingen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"I den første kreds" af Aleksandr Solzjenitsyn

Det er muligt at købe Aleksandr Solzjenitsyns "I den første kreds" som ebog. Hvis du køber "I den første kreds" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksandr Solzjenitsyn