Bog & idéAlex Faikney Osborn

Bøger skrevet af Alex Faikney Osborn

Læs mere om Alex Faikney Osborn
1 produkter
1 produkter
Brainstorming
STREAM
BrainstormingAlex Faikney Osborn
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Brainstorming

Mere om Alex Faikney Osborn

Du kan kun finde en enkelt bog af Alex Faikney Osborn her hos Bog & idé. Bogen hedder "Brainstorming". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Faikney Osborns "Brainstorming"

Hos Bog & idé er "Brainstorming" tilgængelig som lydbog. Alex Faikney Osborns "Brainstorming" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Osborn, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Faikney Osborn