Bog & idéAlex Ferguson

Bøger skrevet af Alex Ferguson

7 produkter
7 produkter
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester UnitedAlex Ferguson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
Alex Ferguson
Alex FergusonAlex Ferguson
199,95 DKK
Hardback
(1)
Alex Ferguson
Mine ti år i Premier League
Mine ti år i Premier LeagueWayne Rooney
99,00 DKK
e-bog
(3)
Mine ti år i Premier League
Alex Ferguson
STREAM
Alex FergusonAlex Ferguson
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Alex Ferguson
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
LedelseAlex Ferguson
189,95 DKK
e-bog
(1)
Ledelse
Mine erindringer
Mine erindringerAlex Ferguson
49,95 DKK
e-bog
(1)
Mine erindringer
Pep Guardiola
Pep GuardiolaGuillem Balague
169,95 DKK
EBOG
(3)
Pep Guardiola

Mere om Alex Ferguson

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Alex Ferguson. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Ferguson.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Alex Fergusons bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alex Ferguson - My Autobiography" udgivet af Hodder & Stoughton - "Alex Ferguson" udgivet af Gyldendal - "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ledelse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mine erindringer" udgivet af Gyldendal - "Alex Ferguson" udgivet af Gyldendal - "Leading" udgivet af Hodder & Stoughton - "Alex Ferguson - My Autobiography" udgivet af Hodder Paperback - "Ledelse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alex Ferguson" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Alex Ferguson

Alex Ferguson har 11 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Alex Ferguson bøger i udvalgte formater. Fergusons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alex Fergusons "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United"

"Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Alex Ferguson - My Autobiography" af Alex Ferguson

"Alex Ferguson - My Autobiography" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Hodder & Stoughton.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Ferguson