Bog & idéAlex Krapp

Bøger skrevet af Alex Krapp

Læs mere om Alex Krapp
1 produkter
1 produkter
Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel
Erntezeit - Kurzkrimi aus der EifelAlex Krapp
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel

Mere om Alex Krapp

Du kan kun bestille en enkelt bog af Alex Krapp her hos Bog & idé. Det er "Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Krapps "Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel"

Hos Bog & idé er "Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel" tilgængelig som lydbog. Alex Krapps "Erntezeit - Kurzkrimi aus der Eifel" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Alex Krapp fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Krapp