Bog & idéAlex Marwood

Bøger skrevet af Alex Marwood

Læs mere om Alex Marwood
2 produkter
2 produkter
Onde piger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Onde pigerD.H. Lawrence
212,46 DKK
Hæftet
(9)
Onde piger
Onde piger
STREAM
Onde pigerAlex Marwood
149,95 DKK
Lydbog
(9)
Onde piger

Mere om Alex Marwood

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Alex Marwood. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Marwood.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Onde piger" udgivet af Hoff & Poulsen - "Onde piger - marketingudgave" udgivet af Hoff & Poulsen - "Onde piger" udgivet af Hoff & Poulsen

Bøger af Alex Marwood

Du kan finde tre bøger af Alex Marwood her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Alex Marwood fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Marwood er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Hoff & Poulsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Onde piger" af Alex Marwood

Det er muligt at købe Alex Marwoods "Onde piger" som lydbog. Alex Marwoods "Onde piger" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Hoff & Poulsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Alex Marwood "Onde piger - marketingudgave"

Det er muligt at købe Alex Marwoods "Onde piger - marketingudgave" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hoff & Poulsen.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Marwood