Bog & idéAlexander Heichlinger

Bøger skrevet af Alexander Heichlinger

Læs mere om Alexander Heichlinger
1 produkter
1 produkter
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practicesKurt Klaudi Klausen m.fl.
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices

Mere om Alexander Heichlinger

Alexander Heichlinger har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices". Den er publiceret af Universitetsforlaget på engelsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices" af Alexander Heichlinger

Hos Bog & idé er "Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Alexander Heichlinger fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Heichlinger