Bog & idéAlexander Pushkin

Bøger skrevet af Alexander Pushkin

Læs mere om Alexander Pushkin
2 produkter
2 produkter
Pikovaja dama Barysnja-krest´janka
Pikovaja dama Barysnja-krest´jankaAleksandr Pusjkin
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Pikovaja dama Barysnja-krest´janka
Sigøjnerne
SigøjnerneAlexander Pushkin
79,95 DKK
EBOG
(1)
Sigøjnerne

Mere om Alexander Pushkin

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Alexander Pushkin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pushkin.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Alexander Pushkins bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lyriske digte" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Sigøjnerne" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Sigøjnerne & andre fortællende digte" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Pikovaja dama Barysnja-krest´janka" i serien "Easy readers¤Legkoe tjtenie¤Classic C" udgivet af Easy Readers

Bøger af Alexander Pushkin

Alexander Pushkin har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Pushkins bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Pushkin lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexander Pushkins "Lyriske digte"

Det er muligt at købe Alexander Pushkins "Lyriske digte" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Alexander Pushkin "Sigøjnerne"

Hos Bog & idé er "Sigøjnerne" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Sigøjnerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Pushkins serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Pushkin