Bog & idéAlexander Solsjenitsyn

Bøger skrevet af Alexander Solsjenitsyn

Læs mere om Alexander Solsjenitsyn
1 produkter
1 produkter
En dag i Ivan Denisovitjs liv
STREAM
En dag i Ivan Denisovitjs livAlexander Solsjenitsyn
109,95 DKK
Lydbog
(5)
En dag i Ivan Denisovitjs liv

Mere om Alexander Solsjenitsyn

Alexander Solsjenitsyn har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Solsjenitsyn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En dag i Ivan Denisovitjs liv" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "En dag i Ivan Denisovitjs liv" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Mere om Alexander Solsjenitsyns bøger

Du kan købe to bøger af Alexander Solsjenitsyn her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Alexander Solsjenitsyn bøger i samtlige formater. Solsjenitsyns bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexander Solsjenitsyns "En dag i Ivan Denisovitjs liv"

"En dag i Ivan Denisovitjs liv" er til salg som lydbog. Alexander Solsjenitsyns "En dag i Ivan Denisovitjs liv" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "Gyldendal paperback". Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Alexander Solsjenitsyn "En dag i Ivan Denisovitjs liv"

Hos Bog & idé er "En dag i Ivan Denisovitjs liv" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Solsjenitsyns serie "Gyldendal paperback". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Solsjenitsyn