Bog & idéAlexandre Pouchkine

Bøger skrevet af Alexandre Pouchkine

Læs mere om Alexandre Pouchkine
3 produkter
3 produkter
Mozart & Salieri
Mozart & SalieriAlexandre Pouchkine
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Mozart & Salieri
Le Pêcheur et le petit Poisson
Le Poisson d'orAlexandre Pouchkine
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Le Poisson d'or
La Fille du Capitaine
La Fille du CapitaineAlexandre Pouchkine
39,95 DKK
EBOG
(0)
La Fille du Capitaine

Mere om Alexandre Pouchkine

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Alexandre Pouchkine. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pouchkine.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fre.
- "La Fille du Capitaine" i serien "Grands Classiques" udgivet af SAGA Egmont - "Le Poisson d'or" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Alexandre Pouchkines bøger

Der er to tilgængelige bøger af Alexandre Pouchkine hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Alexandre Pouchkine bøger i udvalgte formater. Pouchkine har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexandre Pouchkines "La Fille du Capitaine"

"La Fille du Capitaine" er til salg som ebog. Med "La Fille du Capitaine" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Pouchkines serie "Grands Classiques". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fre og er publiceret af SAGA Egmont.

"Le Poisson d'or" af Alexandre Pouchkine

"Le Poisson d'or" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Le Poisson d'or" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fre.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandre Pouchkine