Bog & idéAlfred Döblin

Bøger skrevet af Alfred Döblin

Læs mere om Alfred Döblin
4 produkter
4 produkter
Berlin Alexanderplatz, klassiker
Berlin Alexanderplatz, klassikerAlfred Döblin
279,95 DKK
Hæftet
(2)
Berlin Alexanderplatz, klassiker
Berlin Alexanderplatz, klassiker
Berlin AlexanderplatzAlfred Döblin
79,95 DKK
EBOG
(2)
Berlin Alexanderplatz
Berlin Alexanderplatz
STREAM
Berlin AlexanderplatzAlfred Döblin
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Berlin Alexanderplatz
Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord
Die beiden Freundinnen und ihr GiftmordAlfred Döblin
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord

Mere om Alfred Döblin

Der findes mange bøger skrevet af Alfred Döblin tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Döblin.
Bøgerne fra Alfred Döblin udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Berlin Alexanderplatz" i serien "Samlerens paperbacks" udgivet af Samleren - "Berlin Alexanderplatz " i serien "Rosinantes Klassikerserie" udgivet af Rosinante - "Berlin Alexanderplatz, klassiker" i serien "Rosinantes Klassikerserie" udgivet af Rosinante - "Konfutse" udgivet af Imprimatur¤Saxo Publish

Bøger skrevet af Alfred Döblin

Alfred Döblin har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Alfred Döblin bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Döblin lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord" af Alfred Döblin

"Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Die beiden Freundinnen und ihr Giftmord" af Alfred Döblin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Berlin Alexanderplatz" af Alfred Döblin

"Berlin Alexanderplatz" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Döblins serie "Samlerens paperbacks". Det er Samleren, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Döblin