Bog & idéAli Benjamin

Bøger skrevet af Ali Benjamin

Læs mere om Ali Benjamin
1 produkter
1 produkter
Zu og Stjernestøvet
Zu og StjernestøvetAli Benjamin
119,95 DKK
EBOG
(5)
Zu og Stjernestøvet

Mere om Ali Benjamin

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ali Benjamin, kan du købe et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Benjamins nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ali Benjamins bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Thing About Jellyfish" udgivet af Macmillan Children's Books - "Zu og stjernestøvet" udgivet af Høst - "Zu og Stjernestøvet" udgivet af Høst og Søn - "The Thing About Jellyfish" udgivet af Macmillan Children´s Books

Ali Benjamins bøger

Du kan bestille fire bøger af Ali Benjamin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Ali Benjamin fås i samtlige formater. Bøgerne af Benjamin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ali Benjamins "The Thing About Jellyfish"

"The Thing About Jellyfish" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Macmillan Children's Books, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Zu og stjernestøvet" af Ali Benjamin

Hos Bog & idé er "Zu og stjernestøvet" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Zu og stjernestøvet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Høst, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ali Benjamin