Bog & idéAlice Bjerknes Lima de Faria

Bøger skrevet af Alice Bjerknes Lima de Faria

Læs mere om Alice Bjerknes Lima de Faria
2 produkter
2 produkter
Rumpemælk fra Afrika
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rumpemælk fra AfrikaErlend Loe
165,96 DKK
Hardback
(1)
Rumpemælk fra Afrika
Det var ikke mig! sagde Robinhund
TILBUD
Det var ikke mig! sagde RobinhundAlice Bjerknes Lima de Faria
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Det var ikke mig! sagde Robinhund

Mere om Alice Bjerknes Lima de Faria

Der er blot én bog af Alice Bjerknes Lima de Faria tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Det var ikke mig! sagde Robinhund". Den er publiceret af ABC Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det var ikke mig! sagde Robinhund" af Alice Bjerknes Lima de Faria

Hos Bog & idé er "Det var ikke mig! sagde Robinhund" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lima de Faria, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Bjerknes Lima de Faria