Bog & idéAllan Olsen

Bøger skrevet af Allan Olsen

Læs mere om Allan Olsen
2 produkter
2 produkter
Laksetrappen
LaksetrappenAllan Olsen
159,95 DKK
EBOG
(8)
Laksetrappen
Allan Olsen
Allan OlsenAllan Olsen
9,95 DKK
Lydbog
(0)
Allan Olsen

Mere om Allan Olsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Allan Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Allan Olsen" i serien "Tid til bøger" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Laksetrappen" udgivet af Politikens Forlag

Allan Olsens bøger

Allan Olsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Allan Olsen bøger i samtlige formater. Olsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Allan Olsen" af Allan Olsen

Hos Bog & idé er "Allan Olsen" tilgængelig som lydbog. Med Allan Olsens "Allan Olsen" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Tid til bøger". Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Laksetrappen" af Allan Olsen

Hos Bog & idé er "Laksetrappen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Laksetrappen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Olsen