Bog & idéAllis Helleland

Bøger skrevet af Allis Helleland

Læs mere om Allis Helleland
2 produkter
2 produkter
Stockholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
StockholmNis Bank-Mikkelsen
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm
Jørgen Haugen Sørensen
Jørgen Haugen SørensenAllis Helleland
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Jørgen Haugen Sørensen

Mere om Allis Helleland

Hvis du mangler en bog fra Allis Helleland, finder du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hellelands bogudgivelser.
Bøgerne fra Allis Helleland kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stockholm" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Jørgen Haugen Sørensen" udgivet af Statens Museum for Kunst - "Jørgen Haugen Sørensen" udgivet af Statens Museum for Kunst

Mere om Allis Hellelands bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Allis Helleland hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hellelands bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Helleland er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stockholm" af Allis Helleland

"Stockholm" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hellelands serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Allis Helleland "Jørgen Haugen Sørensen"

Det er muligt at købe Allis Hellelands "Jørgen Haugen Sørensen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Statens Museum for Kunst, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Allis Helleland