Bog & idéAlt Om Historie

Bøger skrevet af Alt Om Historie

Læs mere om Alt Om Historie
1 produkter
1 produkter
Holocaust 4
Holocaust 4Alt Om Historie
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Holocaust 4

Mere om Alt Om Historie

Du kan kun finde en enkelt bog af Alt Om Historie her hos Bog & idé. Bogen hedder "Holocaust 4". Det er Bonnier Publications International, der har udgivet den på dansk. "Holocaust 4" er desuden en del af serien "Holocaust: Forbrydelsen, vi aldrig må glemme".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Holocaust 4" af Alt Om Historie

"Holocaust 4" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "Holocaust 4" af Alt Om Historie med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Om Histories serie "Holocaust: Forbrydelsen, vi aldrig må glemme". Det er Bonnier Publications International, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Om Historie, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alt Om Historie