Bog & idéAmalie Laulund Trudsø

Bøger skrevet af Amalie Laulund Trudsø

Læs mere om Amalie Laulund Trudsø
5 produkter
5 produkter
Koordinater
BOEGERTILSTAERKPRIS
KoordinaterAmalie Laulund Trudsø
141,06 DKK
Indbundet
(6)
Koordinater
Koordinater
KoordinaterAmalie Laulund Trudsø
79,95 DKK
EBOG
(6)
Koordinater
Sommerhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
SommerhusAmalie Laulund Trudsø
165,96 DKK
Hæftet
(14)
Sommerhus
Sommerhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
SommerhusAmalie Laulund Trudsø
141,06 DKK
Indbundet
(14)
Sommerhus
Sommerhus
SommerhusAmalie Laulund Trudsø
119,95 DKK
EBOG
(14)
Sommerhus

Mere om Amalie Laulund Trudsø

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Amalie Laulund Trudsø. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Laulund Trudsøs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommerhus" udgivet af Rosinante - "Koordinater" udgivet af Rosinante - "Sommerhus" udgivet af Rosinante - "Hjem, by, ting" udgivet af Korridor - "Koordinater" udgivet af Rosinante - "Koordinater" udgivet af Rosinante - "Sommerhus" udgivet af Rosinante

Amalie Laulund Trudsøs bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Amalie Laulund Trudsø hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Laulund Trudsøs bøger kommer i udvalgte formater. Laulund Trudsøs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amalie Laulund Trudsøs "Sommerhus"

Hos Bog & idé er "Sommerhus" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Koordinater" af Amalie Laulund Trudsø

Hos Bog & idé er "Koordinater" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amalie Laulund Trudsø