Bog & idéAmalie Lyhne

Bøger skrevet af Amalie Lyhne

1 produkter
1 produkter
Skriftlig formidling for DJØF'ere
Skriftlig formidling for DJØF'ereAmalie Lyhne
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriftlig formidling for DJØF'ere

Mere om Amalie Lyhne

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Amalie Lyhne. På listen nedenfor har du Lyhnes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Giv os frisindet tilbage" i serien "Til tiden" udgivet af Gyldendal - "Skriftlig formidling for DJØF'ere" udgivet af Samfundslitteratur - "Skriftlig formidling for DJØF'ere" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Amalie Lyhne

Amalie Lyhne har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lyhnes bøger fås i flere formater. Lyhnes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amalie Lyhnes "Giv os frisindet tilbage"

"Giv os frisindet tilbage" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Lyhnes serie "Til tiden". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Amalie Lyhne "Skriftlig formidling for DJØF'ere"

Det er muligt at købe Amalie Lyhnes "Skriftlig formidling for DJØF'ere" som e-bog. Hvis du køber "Skriftlig formidling for DJØF'ere" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amalie Lyhne