Bog & idéAmanda Lundberg Kelly

Bøger skrevet af Amanda Lundberg Kelly

Læs mere om Amanda Lundberg Kelly
2 produkter
2 produkter
Vild med Svend Åge Madsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vild med Svend Åge MadsenAmanda Lundberg Kelly
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Vild med Svend Åge Madsen
Dansk i dybden - Rap
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk i dybden - RapAmanda Lundberg Kelly
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i dybden - Rap

Mere om Amanda Lundberg Kelly

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Amanda Lundberg Kelly. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Kelly.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vild med Svend Åge Madsen" i serien "Vild med dansk" udgivet af Gyldendal - "Dansk i dybden - Rap" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal

Mere om Amanda Lundberg Kellys bøger

Du kan købe to bøger af Amanda Lundberg Kelly her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Kellys bøger som hæftet. Kelly har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Amanda Lundberg Kellys "Vild med Svend Åge Madsen"

Det er muligt at købe Amanda Lundberg Kellys "Vild med Svend Åge Madsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vild med dansk". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Dansk i dybden - Rap" af Amanda Lundberg Kelly

"Dansk i dybden - Rap" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kellys serie "Dansk i dybden". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amanda Lundberg Kelly