Bog & idéAnders Agner Pedersen (red.)

Bøger skrevet af Anders Agner Pedersen (red.)

Læs mere om Anders Agner Pedersen (red.)
1 produkter
1 produkter
JFK100
BOEGERTILSTAERKPRIS
JFK100Anders Agner Pedersen (red.)
290,46 DKK
Hardback
(0)
JFK100

Mere om Anders Agner Pedersen (red.)

Hvis du leder efter en bog af Anders Agner Pedersen (red.), tilbyder vi et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "JFK100" udgivet af Turbine - "Glimt af Amerika" udgivet af Rosenkilde - "Glimt af et præsidentvalg" udgivet af Turbine - "Præsidentportrætter" udgivet af Turbine

Mere om Anders Agner Pedersen (red.)s bøger

Du kan bestille fire bøger af Anders Agner Pedersen (red.) her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Anders Agner Pedersen (red.) kan købes i forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Agner Pedersen (red.)s "JFK100"

"JFK100" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Glimt af Amerika" af Anders Agner Pedersen (red.)

Det er muligt at købe Anders Agner Pedersen (red.)s "Glimt af Amerika" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Agner Pedersen (red.)