Bog & idéAnders Bæksted

Bøger skrevet af Anders Bæksted

Læs mere om Anders Bæksted
1 produkter
1 produkter
Nordiske guder og helte
STREAM
Nordiske guder og helteAnders Bæksted
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Nordiske guder og helte

Mere om Anders Bæksted

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anders Bæksted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bæksted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordiske guder og helte" i serien "Audioteket" udgivet af Politikens Forlag - "Nordiske guder og helte " udgivet af Politikens Forlag - "Nordiske guder og helte " i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Anders Bæksted

Du kan finde tre bøger af Anders Bæksted her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Anders Bæksted bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bæksted er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nordiske guder og helte" af Anders Bæksted

Hos Bog & idé er "Nordiske guder og helte" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Bæksteds serie "Audioteket". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anders Bæksted "Nordiske guder og helte "

Det er muligt at købe Anders Bæksteds "Nordiske guder og helte " som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Bæksted