Bog & idéAnders Bo Rasmussen

Bøger skrevet af Anders Bo Rasmussen

3 produkter
3 produkter
I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig
STREAM
I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrigAnders Bo Rasmussen
99,95 DKK
Lydbog
(6)
I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig
I krig for Lincoln
I krig for LincolnAnders Bo Rasmussen
179,95 DKK
EBOG
(6)
I krig for Lincoln
Ad brændte broer
Ad brændte broerAnders Bo Rasmussen
219,95 DKK
PDF
(0)
Ad brændte broer

Mere om Anders Bo Rasmussen

Hvis du mangler en bog af Anders Bo Rasmussen, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk blod i Amerikas borgerkrig" udgivet af Zetland - "I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ad brændte broer" udgivet af Saxo - "I krig for Lincoln" udgivet af Information - "I krig for Lincoln" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Pytlick" udgivet af People'sPress - "I krig for Lincoln" udgivet af Informations Forlag

Mere om Anders Bo Rasmussens bøger

Anders Bo Rasmussen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Anders Bo Rasmussen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Bo Rasmussens "Dansk blod i Amerikas borgerkrig"

Hos Bog & idé er "Dansk blod i Amerikas borgerkrig" tilgængelig som e-bog. "Dansk blod i Amerikas borgerkrig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Zetland, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anders Bo Rasmussen "I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig"

"I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Anders Bo Rasmussens "I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Bo Rasmussen