Bog & idéAnders Dahl

Bøger skrevet af Anders Dahl

Læs mere om Anders Dahl
2 produkter
2 produkter
Levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Levende billederDorte Granild
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Levende billeder
Group-projects in a Problem-oriented Setting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Group-projects in a Problem-oriented SettingVagn Olsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Group-projects in a Problem-oriented Setting

Mere om Anders Dahl

Der er flere forskellige bøger af Anders Dahl tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Dahls seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anders Dahls bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Levende billeder" udgivet af Systime - "Styrk projektarbejdet" udgivet af Samfundslitteratur - "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Styrk projektarbejdet" udgivet af Biofolia - "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "William monsterjæger" udgivet af Klematis - "Levende billeder" udgivet af Systime - "Group-projects in a Problem-oriented Setting" udgivet af Biofolia - "Styrk projektarbejdet" udgivet af Biofolia - "Grib livet!" udgivet af People’sPress

Mere om Anders Dahls bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Anders Dahl hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Anders Dahl fås i flere formater. Dahls bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Dahls "Levende billeder"

Hos Bog & idé er "Levende billeder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Dahl "Styrk projektarbejdet"

"Styrk projektarbejdet" er tilgængelig online som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Dahl, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Dahl