Bog & idéAnders Ellegaard Pedersen

Bøger skrevet af Anders Ellegaard Pedersen

Læs mere om Anders Ellegaard Pedersen
1 produkter
1 produkter
Flere sider af penge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere sider af pengeGunnar C. Adriansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Flere sider af penge

Mere om Anders Ellegaard Pedersen

Hvis du mangler en bog skrevet af Anders Ellegaard Pedersen, finder du et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere sider af penge" udgivet af Frydenlund - "Politikbogen" udgivet af Columbus

Mere om Anders Ellegaard Pedersens bøger

Du kan bestille to bøger af Anders Ellegaard Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Anders Ellegaard Pedersen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Ellegaard Pedersens "Flere sider af penge"

Hos Bog & idé er "Flere sider af penge" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Anders Ellegaard Pedersen "Politikbogen"

"Politikbogen" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Ellegaard Pedersen