Bog & idéAnders Gade

Bøger skrevet af Anders Gade

Læs mere om Anders Gade
4 produkter
4 produkter
Klinisk neuropsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neuropsykologiChristian Gerlach og Randi Starrfelt (red.)
728,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk neuropsykologi
Angst hos børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Angst hos børnMikael Julius Sømhovd
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Angst hos børn
Hjerneprocesser
BOEGERTILSTAERKPRIS
HjerneprocesserAnders Gade
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjerneprocesser
Lilly møder Henry
Lilly møder HenryHenrik Gade
109,95 DKK
e-bog
(0)
Lilly møder Henry

Mere om Anders Gade

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Anders Gade. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gades seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åh, jeg be'r" udgivet af Eksistensen - "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund - "Tro mod Politik" udgivet af Eksistensen - "Tro Mod Politik" udgivet af Eksistensen - "Økonomisk udsatte pensionister" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Danskernes pensionsopsparinger og indkomster 2000-2011" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund - "Hjerneprocesser " i serien "Frydenlund/psykologi" udgivet af Frydenlund Grafisk

Bøger af Anders Gade

Du kan købe ni bøger af Anders Gade her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anders Gade kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Gade inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Åh, jeg be'r" af Anders Gade

Hos Bog & idé er "Åh, jeg be'r" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Gade "Klinisk neuropsykologi"

"Klinisk neuropsykologi" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Gade