Bog & idéAnders Heide Mortensen

Bøger skrevet af Anders Heide Mortensen

Læs mere om Anders Heide Mortensen
1 produkter
1 produkter
Tværtimod
TværtimodAnders Heide Mortensen
79,95 DKK
EBOG
(1)
Tværtimod

Mere om Anders Heide Mortensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders Heide Mortensen, har du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tværtimod" udgivet af Egolibris - "Tværtimod" udgivet af Indblik

Bøger skrevet af Anders Heide Mortensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Anders Heide Mortensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Anders Heide Mortensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tværtimod" af Anders Heide Mortensen

Hos Bog & idé er "Tværtimod" tilgængelig som ebog. "Tværtimod" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Egolibris.

Anders Heide Mortensen "Tværtimod"

"Tværtimod" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Indblik, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Heide Mortensen