Bog & idéAnders Nørgaard Laursen

Bøger skrevet af Anders Nørgaard Laursen

Læs mere om Anders Nørgaard Laursen
4 produkter
4 produkter
Lærebog om indkomstskat
Lærebog om indkomstskatJane Bolander
1599,95 DKK
Hardback
(0)
Lærebog om indkomstskat
International Skatteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
International SkatteretAage Michelsen
1718,96 DKK
Hæftet
(0)
International Skatteret
Fast driftssted
Fast driftsstedAnders Laursen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Fast driftssted
Fast driftssted
Fast driftstedAnders Laursen
539,95 DKK
EBOG
(0)
Fast driftsted

Mere om Anders Nørgaard Laursen

Der er mange bøger af Anders Nørgaard Laursen tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nørgaard Laursens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Phd-afhandling - Fast driftssted Bind 1-2" udgivet af Aarhus School of Business - "International Skatteret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fast driftssted" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fast driftssted" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Anders Nørgaard Laursen

Du kan finde syv bøger af Anders Nørgaard Laursen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Nørgaard Laursens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Nørgaard Laursen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog om indkomstskat" af Anders Nørgaard Laursen

Hos Bog & idé er "Lærebog om indkomstskat" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Lærebog om indkomstskat" af Anders Nørgaard Laursen

Det er muligt at købe Anders Nørgaard Laursens "Lærebog om indkomstskat" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Nørgaard Laursen