Bog & idéAnders Roslund & Stefan Thunberg

Bøger skrevet af Anders Roslund & Stefan Thunberg

Læs mere om Anders Roslund & Stefan Thunberg
1 produkter
1 produkter
Bjørnedansen
BjørnedansenAnders Roslund & Stefan Thunberg
129,95 DKK
Paperback
(0)
Bjørnedansen

Mere om Anders Roslund & Stefan Thunberg

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Roslund & Stefan Thunberg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thunberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En bror at dø for" udgivet af Modtryk - "Bjørnedansen" udgivet af Modtryk - "Bjørnedansen" udgivet af Modtryk

Anders Roslund & Stefan Thunbergs bøger

Anders Roslund & Stefan Thunberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Thunbergs bøger fås i forskellige formater. Thunbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Modtryk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Roslund & Stefan Thunbergs "En bror at dø for"

Hos Bog & idé er "En bror at dø for" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bjørnedansen" af Anders Roslund & Stefan Thunberg

"Bjørnedansen" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Roslund & Stefan Thunberg