Bog & idéAnders Stig Christensen

Bøger skrevet af Anders Stig Christensen

Læs mere om Anders Stig Christensen
7 produkter
7 produkter
Samfundsfag 9
Samfundsfag 9. Lærerens bogJulie Blicher Trojaborg
1129,95 DKK
Bog
(0)
Samfundsfag 9. Lærerens bog
Samfundsfagsdidaktik
SamfundsfagsdidaktikAnders Stig Christensen
299,95 DKK
Bog
(0)
Samfundsfagsdidaktik
Praksisfaglighed i skolen
Praksisfaglighed i skolenKaren Seierøe Barfod
459,95 DKK
Paperback
(1)
Praksisfaglighed i skolen
Samfundsfag 8
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag 8Julie Blicher Trojaborg
356,96 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsfag 8
Samfundsfag 8. Lærerens bog
Samfundsfag 8. Lærerens bogJulie Blicher Trojaborg
1129,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsfag 8. Lærerens bog
Samfundsfag 9
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag 9Julie Blicher Trojaborg
356,96 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsfag 9
Kulturfagenes didaktik
Kulturfagenes didaktikAnders Stig Christensen
309,95 DKK
EBOG
(1)
Kulturfagenes didaktik

Mere om Anders Stig Christensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Anders Stig Christensen, kan du vælge i mellem et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsfag 8" i serien "Samfundsfag 8-9" udgivet af Gyldendal - "Filosofiske kugler" udgivet af Klim - "Kulturfagenes didaktik" udgivet af Dafolo A/S - "Kompetencer i samfundsfag" udgivet af Syddansk Universitet, Uddannelsesvidenskab - "Kulturfagenes didaktik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Samfundsfag 9. Lærerens bog" i serien "Samfundsfag 8-9" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag 9" i serien "Samfundsfag 8-9" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag 8. Lærerens bog" i serien "Samfundsfag 8-9" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag 8" udgivet af Gyldendal

Anders Stig Christensens bøger

Du kan finde ni bøger af Anders Stig Christensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Anders Stig Christensen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Christensen udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samfundsfag 8" af Anders Stig Christensen

"Samfundsfag 8" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Samfundsfag 8-9". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Filosofiske kugler" af Anders Stig Christensen

Det er muligt at købe Anders Stig Christensens "Filosofiske kugler" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Stig Christensen