Bog & idéAndrás Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup

Bøger skrevet af András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup

Læs mere om András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup
1 produkter
1 produkter
It-sikkerhed i praksis
It-sikkerhed i praksisAndrás Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup
519,95 DKK
Hæftet
(0)
It-sikkerhed i praksis

Mere om András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup

Du kan kun bestille en enkelt bog af András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup her hos Bog & idé. Det er "It-sikkerhed i praksis". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrups "It-sikkerhed i praksis"

"It-sikkerhed i praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
András Ács Pedersen og Karsten Dahl Vandrup