Bog & idéAndreas Bøje Forsby

Bøger skrevet af Andreas Bøje Forsby

Læs mere om Andreas Bøje Forsby
1 produkter
1 produkter
Danske perspektiver på Kina
Danske perspektiver på KinaAndreas Bøje Forsby
269,95 DKK
EBOG
(0)
Danske perspektiver på Kina

Mere om Andreas Bøje Forsby

Andreas Bøje Forsby har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Forsbys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "DIIS report Striking a new balance?" udgivet af Danish Institute for International Studies - "DIIS report The South China Sea - a breeding ground for geopolitical rivalry?" udgivet af Danish Institute for International Studies

Bøger skrevet af Andreas Bøje Forsby

Andreas Bøje Forsby har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Forsby kommer bare som pdf. Forsbys bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Danish Institute for International Studies.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"DIIS report Striking a new balance?" af Andreas Bøje Forsby

Det er muligt at købe Andreas Bøje Forsbys "DIIS report Striking a new balance?" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Forsby, kan du godt glæde dig. Det er Danish Institute for International Studies, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"DIIS report The South China Sea - a breeding ground for geopolitical rivalry?" af Andreas Bøje Forsby

Hos Bog & idé er "DIIS report The South China Sea - a breeding ground for geopolitical rivalry?" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Forsby, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danish Institute for International Studies.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Bøje Forsby