Bog & idéAndreas Bræstrup Kirstein

Bøger skrevet af Andreas Bræstrup Kirstein

Læs mere om Andreas Bræstrup Kirstein
1 produkter
1 produkter
Poul og far på fisketur
Poul og far på fisketurAndreas Bræstrup Kirstein
89,95 DKK
EBOG
(0)
Poul og far på fisketur

Mere om Andreas Bræstrup Kirstein

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Andreas Bræstrup Kirstein. Det er "Poul og far på fisketur". Den er udgivet af ABC Forlag på dansk. "Poul og far på fisketur" er desuden udgivet i serien "Poul og far-bøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Poul og far på fisketur" af Andreas Bræstrup Kirstein

Det er muligt at købe Andreas Bræstrup Kirsteins "Poul og far på fisketur" som ebog. Med "Poul og far på fisketur" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Kirsteins serie "Poul og far-bøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.

Endnu en af Andreas Bræstrup Kirstein skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Bræstrup Kirstein