Bog & idéAndreas Emil Christensen

Bøger skrevet af Andreas Emil Christensen

Læs mere om Andreas Emil Christensen
1 produkter
1 produkter
Uret tikker
STREAM
Uret tikkerAndreas Emil Christensen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Uret tikker

Mere om Andreas Emil Christensen

Der findes en del bøger fra Andreas Emil Christensen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uret tikker" udgivet af Lytteratur - "Uret tikker" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Andreas Emil Christensen

Du kan købe to bøger af Andreas Emil Christensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Christensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Uret tikker" af Andreas Emil Christensen

Hos Bog & idé er "Uret tikker" tilgængelig som lydbog. Med Andreas Emil Christensens "Uret tikker" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Uret tikker" af Andreas Emil Christensen

Hos Bog & idé er "Uret tikker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Emil Christensen