Bog & idéAndrew A. McDonnell

Bøger skrevet af Andrew A. McDonnell

Læs mere om Andrew A. McDonnell
0 produkter

Mere om Andrew A. McDonnell

Der er bare én bog af Andrew A. McDonnell tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger" af Andrew A. McDonnell

"Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra McDonnell, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew A. McDonnell