Bog & idéAndrew Wilson

Bøger skrevet af Andrew Wilson

Læs mere om Andrew Wilson
1 produkter
1 produkter
Talent for mord
STREAM
Talent for mordAndrew Wilson
179,95 DKK
Lydbog
(15)
Talent for mord

Mere om Andrew Wilson

Der er bare én bog af Andrew Wilson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Talent for mord". Det er Gads Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrew Wilsons "Talent for mord"

"Talent for mord" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Talent for mord" af Andrew Wilson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Endnu en af Andrew Wilson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Wilson