Bog & idéAndrzej K. Janiszewski

Bøger skrevet af Andrzej K. Janiszewski

Læs mere om Andrzej K. Janiszewski
1 produkter
1 produkter
Ostatni toast
Ostatni toastAndrzej K. Janiszewski
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Ostatni toast

Mere om Andrzej K. Janiszewski

Der er kun én bog af Andrzej K. Janiszewski tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Ostatni toast". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol. "Ostatni toast" er desuden en del af serien "Złoczyńcy w uzdrowisku".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Andrzej K. Janiszewskis "Ostatni toast"

Det er muligt at købe Andrzej K. Janiszewskis "Ostatni toast" som lydbog. Andrzej K. Janiszewskis "Ostatni toast" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Endnu en af Andrzej K. Janiszewski fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrzej K. Janiszewski