Bog & idéAne Hejlskov Larsen

Bøger skrevet af Ane Hejlskov Larsen

Læs mere om Ane Hejlskov Larsen
5 produkter
5 produkter
Per Kirkeby, bind 2
Per Kirkeby, bind 2Ane Hejlskov Larsen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Per Kirkeby, bind 2
Museumsgrundbogen
MuseumsgrundbogenSally Thorhauge
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Museumsgrundbogen
Cybermuseologi
Cybermuseologin a
249,95 DKK
EBOG
(0)
Cybermuseologi
Per Kirkeby, bind 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Per Kirkeby, bind 1Ane Hejlskov Larsen
424,96 DKK
Indbundet
(0)
Per Kirkeby, bind 1
Museologi mellem fagene
Museologi mellem fageneLise Skytte Jacobsen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Museologi mellem fagene

Mere om Ane Hejlskov Larsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Ane Hejlskov Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens bøger.
Bøgerne fra Ane Hejlskov Larsen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Per Kirkeby, bind 1" udgivet af Strandberg Publishing - "Per Kirkeby, bind 2" udgivet af Strandberg Publishing - "Per Kirkeby. Paintings 1978-1989" udgivet af Systime - "Per Kirkeby Malerier 1978-1989" udgivet af Systime - "Museumsgrundbogen" udgivet af Systime - "Per Kirkeby" udgivet af Borgen - "Per Kirkeby og Grønland" udgivet af Ordrupgaard

Bøger af Ane Hejlskov Larsen

Der er syv tilgængelige bøger af Ane Hejlskov Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Ane Hejlskov Larsen bøger i flere forskellige formater. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ane Hejlskov Larsens "Per Kirkeby, bind 1"

Det er muligt at købe Ane Hejlskov Larsens "Per Kirkeby, bind 1" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Per Kirkeby, bind 2" af Ane Hejlskov Larsen

"Per Kirkeby, bind 2" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Hejlskov Larsen