Bog & idéAne Qvortrup & Torben Spanget Christensen

Bøger skrevet af Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen

Læs mere om Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen
1 produkter
1 produkter
Almendidaktik og fagdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almendidaktik og fagdidaktikEllen Krogh
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almendidaktik og fagdidaktik

Mere om Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen

Der er blot én bog af Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Almendidaktik og fagdidaktik". Den er publiceret af Frydenlund på dansk. "Almendidaktik og fagdidaktik" er desuden en del af serien "Didaktik".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Almendidaktik og fagdidaktik" af Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen

Hos Bog & idé er "Almendidaktik og fagdidaktik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Didaktik". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Qvortrup & Torben Spanget Christensen