Bog & idéAnette Øster

Bøger skrevet af Anette Øster

Læs mere om Anette Øster
2 produkter
2 produkter
Litteraturlyst og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturlyst og læringKristine Kabel
90,95 DKK
Hæftet
(0)
Litteraturlyst og læring
Den nordiske børnebog
Den nordiske børnebogAnette Øster
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Den nordiske børnebog

Mere om Anette Øster

Der er en del bøger af Anette Øster til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Østers bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Anette Østers bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Stoffer og natteliv" udgivet af - - "Survey " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Læs! - les - läs" i serien "Center for Børnelitteraturs skriftserie" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Spørgeskemaer i virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Den nordiske børnebog" udgivet af Høst og Søn - "Spørgeskemaer i virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Litteraturlyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ph.D.-afhandling. G 2008 47. Youth, binge drinking and parents´ paradox" i serien "Ph.D.-afhandling" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet - "Astrid Lindgren - en eventyrlig fortæller" i serien "Forfatterserien" udgivet af Gyldendal - "Nedslag i børnelitteraturforskningen" udgivet af Roskilde universitetsforlag - "Dansk børnelitteraturhistorieskrivning" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Nedslag i børnelitteraturforskningen" i serien "Center for Børnelitteraturs skriftserie" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Anette Østers bøger

Anette Øster har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anette Øster fås i samtlige formater. Øster har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Østers "Akut sygepleje"

Det er muligt at købe Anette Østers "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anette Øster "Stoffer og natteliv"

Hos Bog & idé er "Stoffer og natteliv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Øster