Bog & idéAnja Dalgaard Nielsen

Bøger skrevet af Anja Dalgaard Nielsen

Læs mere om Anja Dalgaard Nielsen
1 produkter
1 produkter
Tryg i en terrortid
STREAM
Tryg i en terrortidAnja Dalgaard Nielsen
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Tryg i en terrortid

Mere om Anja Dalgaard Nielsen

Der er bare én bog af Anja Dalgaard Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tryg i en terrortid". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tryg i en terrortid" af Anja Dalgaard Nielsen

"Tryg i en terrortid" er tilgængelig som lydbog. Anja Dalgaard Nielsens "Tryg i en terrortid" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Anja Dalgaard Nielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Dalgaard Nielsen